Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 11-01-2011

Auto tegen boom

BERKEL-ENSCHOT: Maandagavond heeft rond 22.25 uur op de A-65 een eenzijdig verkeersongeval met een auto plaats gevonden. De bestuurder, een 20-jarige man uit Moergestel wilde met zijn auto rechtdoor rijden. Het voertuig trok volgens hem naar rechts en belandde tegen een boom. De bestuurder had een gebroken been en mogelijk een heupfractuur. In de auto zat ook een 23-jarige vrouw uit Oisterwijk, over haar eventuele letsel zijn geen details bekend.

Rijden zonder rijbewijs, geen ID-bewijs, niet verzekerd, geen APK

TILBURG: Een 18-jarige man uit Goirle is vannacht omstreeks 00.10 uur op de Scarlattistraat tijdens een routinecontrole betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Ze zagen dat de bestuurder niets handsfree belde. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook bleek de auto niet APK-gekeurd en niet verzekerd te zijn. De bestuurder had geen enkel identiteitsbewijs bij. De broer van de bestuurder kwam dit later naar het bureau brengen. De 18-jarige bestuurder heeft voor de overtredingen een bekeuring gekregen. De agenten surveilleerden in Noord, vanwege een melding dat bij de Mascagnistraat koperen leidingen waren gestolen.

Parkeercontroleur aangereden door 22-jarige Tilburger

TILBURG: De politie heeft maandagmiddag op de Piusstraat een 22-jarige Tilburger aangehouden nadat hij een 46-jarige parkeercontroleur had aangereden.

De parkeerwachter verklaarde dat hij de 22-jarige Tilburger, die nog in zijn auto zat, aansprak omdat die met zijn auto op het trottoir stond. Hij vroeg hem de auto weg te zetten, omdat hij anders een bekeuring zou krijgen. De man reageerde daar volgens de opsporingsambtenaar direct agressief op en riep iets in de trant van "dan krijg je een klap:" Omdat de bestuurder geen aanstalten maakte om weg te rijden, begon de parkeercontroleur achter de auto een bekeuring uit te typen. Op dat moment gaf de bestuurder gas en reed de parkeercontroleur aan. Het slachtoffer raakt in onbalans en viel op de grond. Hij heeft zijn rechterenkel zwaar gekneusd. De verdachte werd door de politie ter plaatse aangehouden. Hij bevestigde dat er een discussie was ontstaan, maar ontkende dat hij de parkeercontroleur opzettelijk had aangereden.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 11-01-2011 12:10 | © Regio Midden en West Brabant |