Erasmus Universiteit Rotterdam

Twee EUR-alumni verkozen tot `Best Graduates 2011'

Memory Magazine selecteert CEO's van de toekomst

Twee alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn door het blad Memory Magazine en de organisatie Follow the Money (FTM) verkozen tot de toptien-lijst van Best Graduates 2011. Dit kregen zij, en acht andere high-potentials op donderdag 5 januari 2011 te horen in Amsterdam.

Op de derde plaats is Mark Reijman (27) geëindigd. Hij studeerde Economie, Nederlands Recht en Filosofie (Bachelor) en Marketing en Nederlands Recht (Master) aan de Erasmus Universiteit. Momenteel werkt hij als senior business analyst bij A.T. Kearney

De zevende plaats wordt bezet door Folkert Clemens (28). Hij deed een bachelor Bedrijfseconomie en een master Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is zijn carrière in 2007 gestart en werkt nu als manager interne accountmanagers bij Nationale Nederlanden. Beide Best Graduates zijn actief geweest binnen de Economische Faculteitsvereniging EFR.

Het Memory Magazine met daarin de hele top-100 Best Graduates, inclusief de FTM-interviews met de top tien van de lijst, is verkrijgbaar. Het blad wordt gratis verspreid op de universiteiten. De Best Graduate Game wordt jaarlijks georganiseerd.