Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

vergroten agrarisch bouwblok Hoogeindseweg 24 Sambeek

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.9 onder a, van de Wet ruimtelijke ordening op grond van het bestemmingsplan "Buitengebied 2008" van het perceel kadastraal bekend gemeente Boxmeer, sectie N, nummer 10, plaatselijk bekend Hoogeindseweg 24 te Sambeek, voornemens zijn het wijzigingsplan tot vergroting van het bestaande agrarisch bouwblok vast te stellen.

Het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 12 januari 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente: www.boxmeer.nl
Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden eventuele zienswijze schriftelijk of mondeling op het plan inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450 te 5830 AL Boxmeer. Voor het indienen van mondeling zienswijzen dient u contact op te nemen met de afdeling vergunningen alwaar u ook nadere informatie kunt inwinnen.

Te downloaden:

* CPY4D.doc

* Docman_10646.pdfLees voor

* Docman_12466.pdfLees voor

* Docman_13781.pdfLees voor

* 2010908 Natuuronderzoek Kuypers.pdfLees voor