Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 11-01-2011

Acht auto's en bus betrokken bij twee ongevallen in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: Vanmorgen hebben zich op de Europalaan nabij de Horst mede door de gladheid twee verkeersongevallen voorgedaan waarbij circa acht personenauto's en een bus van Veolia, een zogenaamd harmonica stadsbus waren betrokken. Er raakte niemand gewond. De locaties lagen om en nabij de 30 meter uit elkaar. Er moesten vier personenauto's getakeld worden. Een van de agenten verhaalt dat het wegdek ter plaatse extreem glad was en dat het leek alsof hij op een ijsbaan liep. De dienders hebben de betrokkenen geholpen met het uitwisselen van de gegevens voor de schadeformulieren.

Auto door gladheid van dijk tegen propaangastank

VEEN: Vanmorgen is omstreeks 10.00 uur op de Maasdijk, de auto van een 46-jarige man uit Andel, mede door de gladheid van de dijk gereden. De auto kwam in de tuin van een woning tegen een propaangastank tot stilstand. De brandweer kwam ter plaatse omdat de gastank lekte. Brandweerlieden hebben de tank gecontroleerd leeg laten lopen. De auto was total- loss. Op verzoek van de agenten is er door de Gemeente ter plaatse extra gestrooid. Het bijzondere was zo beschreven de agenten, dat alleen een stuk van ongeveer 70 meter spiegelglad was.

Verlichtingscontrole in Oosterhout

OOSTERHOUT: Agenten van het politieteam Oosterhout hebben vanmorgen op diverse plaatsen in het werkgebied, onder meer op de Bredaseweg en de Hoofseweg een verlichtingscontrole gehouden. Er werden 26 overtreders bekeurd.

Schoorsteenbrand in Lage Zwaluwe

LAGE ZWALUWE: De brandweer is maandagavond rond 19.00 uur met een hoogwerker uitgerukt naar een schoorsteenbrand op een adres aan de Dr. Schaepmanstraat. De bewoner was door twee wandelaars gealarmeerd die vonken uit de schoorsteen zagen komen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 11-01-2011 15:45 | © Regio Midden en West Brabant |