OVZ verzekeringen toegetreden tot TVM-Groep

11/01/2011 16:00

TVM Verzekeringen

HOOGEVEEN/GOES - Per 1 januari 2011 is de Zeeuwse onderlinge verzekeraar OVZ verzekeringen toegetreden tot de TVM-Groep. OVZ is een onderlinge verzekeraar met een sterke positie op de agrarische markt, het MKB en de particuliere markt. De verzekeraar is opgericht in 1956 als onderlinge verzekeraar van de boerenstandsorganisatie CBTB.

TVM verzekeringen is de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar van de Benelux en ziet de volledige samenwerking als een goede mogelijkheid om via het intermediairnetwerk van OVZ nog beter de transportsector te kunnen bedienen.

OVZ verzekeringen zal als dochtermaatschappij toetreden tot de TVM-Groep maar blijft daarbinnen een eigen label voeren en met eigen identiteit actief functioneren op de markt.

Arjan Bos (president-directeur TVM verzekeringen): "Via OVZ en haar distributiekanalen kunnen we vooral onze snel groeiende groep eigen rijders en kleine transportondernemingen nog beter op maat bedienen. Verder hebben we een aanzienlijke portefeuille particuliere-verzekeringen van vooral in de transportsector werkzame relaties. De grote kennis en ervaring bij OVZ zullen we aanwenden om de dienstverlening aan de TVM-relaties te optimaliseren en de particuliere portefeuille via OVZ verder uit te bouwen."

Marc Top (directeur OVZ verzekeringen): "Voor OVZ opent deze samenwerking grote mogelijkheden om ons, nog sterker dan voorheen, te presenteren in een markt die, zowel in regelgeving als in commercieel opzicht, sterk beweegt. Dat is belangrijk voor onze tussenpersonen, gevolmachtigden en natuurlijk onze verzekerden. Wij zijn blij TVM als partner gevonden te hebben en toe te treden tot de TVM-Groep."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.