Lanscape behaalt ISO 9001:2008 certificering

11/01/2011 15:14

Avance

Bodegraven, 11 januari 2011 - Lanscape IT detachering heeft haar certificering voor de ISO 9001 behaald. Hiermee is Lanscape een van de weinige Nederlandse detacheringbureaus die kwaliteit conform de internationaal gedragen ISO kwaliteitseisen kan bieden.

Ron Stomp, Algemeen Directeur van AVANCE Nederland: "Lanscape is de eerste werkmaatschappij van AVANCE die nu gecertificeerd is. Als groep zijn wij altijd op kwaliteit gefocust geweest. Ik verwacht binnen drie maanden ook met AVANCE IT Professionals het ISO 9001 certificaat te behalen. AVANCE Nederland is sinds drie jaar aanzienlijk gegroeid door fusies en overnames en die zijn voor ons aanleiding geweest om de procedures en prestaties te toetsen aan de wereldwijde normen."

Middels de ISO certificering worden de interne en externe processen van een organisatie getoetst met als uitgangspunten:

A: het waarborgen van de kwaliteit en klanttevredenheid omtrent de geleverde producten en diensten;

B: het streven naar continue verbetering.

Lanscape haalde eerder al succesvol aanbestedingen binnen van de TU Delft en van de Gemeente Utrecht en verwacht door de certificering komend jaar ook hoge ogen te gooien bij het inschrijven op aanbestedingen. Steeds vaker wordt ISO 9001 namelijk als voorwaarde gesteld om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van overheidsprojecten.

Met de succesvolle afronding van het certificeringtraject start het jaar 2011 voor Lanscape en dus voor AVANCE met een positieve opsteker.





http://www.avance.nl