Provincie Flevoland


* Dutch Tourism Expo

Flevoland pakt uit op toerismebeurs

Publicatiedatum: 11 januari 2011

Gedeputeerde Andries Greiner heeft op dinsdag 11 januari samen met ANWB-directeur Guido van Woerkom de stand van Flevoland op de Dutch Tourism Expo (voorheen VakantieVakbeurs) in Utrecht onthuld. 2011 is een jubileumjaar voor Flevoland. De provincie bestaat namelijk 25 jaar. Een mooi moment om te laten zien wat Flevoland de toerist allemaal biedt.

Flevoland heeft de vakantieganger veel te bieden. Gezellige accommodaties en restaurants, prachtige natuurgebieden, fantastische routes en vele avontuurlijke bezienswaardigheden zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het is niet voor niets dat bezoekers graag weer terugkomen naar Flevoland. Toerisme Flevoland presenteert en bemand, samen met de 6 VVV's/Tourist info's van Flevoland, wederom een fantastische OOK Flevoland stand. Ook het toeristisch bedrijfsleven van Flevoland doet dit jaar weer actief mee aan de gezamenlijke promotie van OOK Flevoland!

Inspiratie opdoen

Bezoekers vinden allerlei toeristische informatie op de stand van Flevoland om leuke ideeën of inspiratie op te doen voor een dagje uit of een verblijf in het veelzijdige Flevoland. Daarnaast zijn er een aantal speciale activiteiten op de beurs te zien en te beleven:

Avontuurlijke Flevolandse prijzen

Bezoekers van de OOK Flevoland stand kunnen bij inlevering van een coupon kans maken op een leuk overnachtingsarrangement in de regio. Ook wordt de Falk plan recreatiekaart Flevoland diverse malen verloot onder de deelnemers. Deze Falk plan kaart wordt speciaal uitgegeven vanwege het 25 jarig bestaan van provincie Flevoland en is vanaf januari 2011 verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten in Nederland.