Gemeente Dongen

informatie in uw eigen taal

Verkiezing 'MKB Vriendelijkste gemeente'

Publicatiedatum: 11-1-2011

MKB-Nederland organiseert voor de tweede keer de verkiezing 'MKB Vriendelijkste gemeente van Nederland'. Op diverse onderdelen wordt onderzocht hoe gemeenten presteren. Hierbij kunt u denken aan: tevredenheid ondernemers over de eigen gemeente, imago, communicatie en beleid en gemeentelijke lasten. Ook worden specifieke opmerkingen in de rapportage vermeld.

Bij de eerste verkiezing in 2008 behaalde de gemeente Dongen in de algemene ranglijst de elfde plaats van de gemeenten in Noord-Brabant. "Een prima prestatie. Ik ben zeer benieuwd hoe ondernemers nu aankijken tegen de gemeente. De uitkomsten van de enquête bieden ons de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te verbeteren", aldus wethouder Bas Evegaars (Economische Zaken).

De wethouder roept ondernemers op deel te nemen deze tweede verkiezing. Deelname is eenvoudig: de enquête vult u digitaal in op: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl. U kunt tot 11 februari 2011 de enquête invullen.

De uitkomsten van het onderzoek worden bekend gemaakt via de website www.dongen.nl en de Informatiekrant. Bovendien zal wethouder Bas Evegaars met de lokale belangenorganisaties in overleg treden over de resultaten.