Ingezonden persbericht


Persbericht

Wereldrecordpoging zwevend gamen in Roosendaal
(N)Gamer zweeft in samenwerking met Indoor Skydive Roosendaal Guinness Book of Records in

Roosendaal, 5 januari 2011

Al decennia lang breekt Nintendo record na record, en ook 11 januari 2011 zal als speciale datum de boeken in gaan. Onder toeziend oog van het Guinness Book of Records zal de redactie van (N)Gamer Magazine een nieuwe manier van gamen op de Wii introduceren in de windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal. Zwevend in de lucht zullen zij proberen zo lang mogelijk Super Mario Galaxy 2 te spelen. Dit is de eerste keer dat er gegamed wordt in een verticale windtunnel, wat dit unieke event direct tot een wereldrecordpoging maakt.

Deze game, speelt zich af in de ruimte en laat de speler gebruik maken van de zwaartekracht. De redactie van (N)Gamer, het grootste Nintendo-magazine van de Benelux, besloot deze fantastische spelelementen ook in de 'echte' wereld te willen ervaren en het idee voor de recordpoging was geboren.

Op dinsdag 11 januari zal Jesse Moerkerk, adjunct hoofdredacteur van (N)Gamer, bij een forse windsnelheid een poging wagen om het nieuwe record te vestigen. Dit zal gebeuren onder de strenge regels van het Guiness Book of Records.


---



Ingezonden persbericht