Ingezonden persbericht


Yacht: bekendmaking twee rapportages m.b.t. ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

MEDEDELING T.B.V. DE PERS

Diemen, 5 januari 2011

Op 11 januari en 19 januari a.s. zal Yacht om 9.00 uur twee rapportages bekend maken m.b.t. de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
* 11 januari "Trends en ontwikkelingen op de financiële arbeidsmarkt 4e kwartaal 2010" van Erik Kolthoff, competence director Finance bij Yacht.
* 19 januari "Trends en ontwikkelingen op de HRM arbeidsmarkt 4e kwartaal 2010" van Jan Wilkens, competence director HRM bij Yacht.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met:

Yacht
David Gribnau
Diemermere 25
1112 TC Diemen
T 020-5197842
M 06-20415329
E david.gribnau@yacht.nl

Over Yacht
Yacht is in Nederland marktleider op het gebied van detachering, interim-management en werving & selectie. Vanuit veertien kantoren faciliteert Yacht de markt met een netwerk van hoogopgeleide en ervaren professionals. Yacht levert specialisten in Bouwkunde, Civiele Techniek en RO, Finance, HRM, ICT, Legal, Logistics & Procurement, Marketing & Communicatie en Technology. Met zijn relaties werkt Yacht aan intelligente oplossingen, die duurzaam rendement opleveren en de grootste impact hebben. Yacht doet dit vanuit zijn kernwaarden 'Expertise' en 'Implementatiekracht'. Yacht geeft zijn klanten advies op het gebied van HR-oplossingen en helpt bedrijven zich duurzaam te ontwikkelen door het leveren van professionals.

Yacht is onderdeel van Randstad Holding nv, specialist in flexibel werk en human resourcesdiensten. Randstad Holding nv is genoteerd aan de AEX van Euronext Amsterdam.