Ingezonden persbericht


Published: 08:37 CET 11-01-2011 /Thomson Reuters /Source: Qurius N.V. /XAMS: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Qurius sluit contract van EUR 3 miljoen met Duitse fast food keten

Zaltbommel / Hamburg, 11 januari 2011 - Net voor het eind van het jaar 2010 heeft Qurius van een Duitse fast food keten de opdracht gekregen een platform te ontwikkelen om het totale bestel- en bezorgproces te optimaliseren. De oplossing omvat onder meer de integrale financiële administratie en personeelsplanning, alsmede een online shopmodule en locatiemanagement. Daarnaast is (er) een beheercontract voor 5 jaar afgesloten. De totale omvang van het contract (exclusief beheer) bedraagt EUR 3 miljoen, waarvan EUR 0,8 miljoen aan licenties. Het opdrachtgevende concern heeft een omzet van ongeveer EUR 80 miljoen, een kleine 200 vestigingen en de ambitie om dit aantal de komende jaren te verdubbelen.

Gedurende het selectieproces bleek Qurius de enige leverancier die alle benodigde onderdelen van de oplossing kan integreren, waaronder NAV 2009, een e-shopmodule en Business Intelligence software. Qurius zal daarnaast een groot deel van de benodigde - op Microsoft technologie gebaseerde - oplossing op maat ontwikkelen. Het systeem wordt gehost in een energiezuinig hostingcenter, ook dit was een belangrijke voorwaarde van de klant.

Leen Zevenbergen, CEO Qurius NV: "Voor Qurius is dit contract een bijzonder succes aan het eind van 2010 en een erg goed begin van het nieuwe jaar. We zijn er trots op dat we deze ondernemers een toekomstvast, strategisch informatiesysteem kunnen bieden. Dit bewijst dat Qurius één van de weinige IT-bedrijven in Europa is die de volledige Microsoft technologie portfolio (ERP, CRM, web, mobile en office) beheerst en een volledig geïntegreerd systeem kan ontwikkelen en beheren. We kijken er dan ook naar uit een duurzaam succesvol product op te leveren!"

(Einde bericht)

Qurius N.V.
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland en Oostenrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl




Ingezonden persbericht