Ingezonden persbericht


Persbericht

Styletoday.nl zet eerste stap naar
langste online catwalk

Amsterdam, 11 januari 2011 - Styletoday lanceert voor het eerst een online catwalk. Iedereen met een webcam kan meedoen door een catwalk-pose uit te beelden. Alle poses samen vormen de langste catwalk ooit. De website maakt hiermee haar fashionable statement dat mode voor iedereen toegankelijk moet zijn.

In de catwalkvideo worden in een razend tempo alle ingezonden poses achter elkaar afgespeeld. De inzendingen worden na goedkeuring direct verwerkt in de catwalkvideo die, naarmate het aantal inzendingen toeneemt, blijft groeien. 'Styletoday maakt mode toegankelijk voor iedereen en dat geldt nu dus ook voor de catwalk', zegt Noortje van den Berg, Site Manager Styletoday.nl.

Strike a pose en win

Deelname aan de online catwalk is mogelijk via styletoday.nl/onlinecatwalk. De eerste pose is de meest bekende catwalk-pose: een arm in de zij en lichtjes achterover leunen. In de komende maanden worden er steeds poses toegevoegd. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, waaronder een VIP shoptrip inclusief shoppingmoney en een limousine van deur tot deur en horloges van Dolce & Gabbana.

Bekijk hier de introductievideo
http://www.styletoday.nl/styletv/events/13955/doe-mee-aan-de-langste-catwalk-ooit

Over Styletoday
Styletoday.nl is een uniek Nederlands fashion- en beauty platform en biedt dagelijks mode- en beauty content op een inspirerende en toegankelijke manier.

Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital = Sanoma Media Netherlands Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital gaan per 5 april 2011 één naam hanteren: Sanoma Media Netherlands. Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste Mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland.

Sanoma heeft een rijk portfolio met meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Meer informatie over Sanoma Digital en Sanoma Uitgevers vind je op www.sanomadigital.nl of www.sanoma-uitgevers.nl.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomadigitalNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (