Ingezonden persbericht


EZGOING Waste Management de ideale oplossing voor Bruins & Kwast Biomass Management

Online informatiesysteem van Qurius met complete branchespecifieke functionaliteit

Zaltbommel, 11 januari 2010 - Qurius start als eerste met het inrichten van de EZGOING oplossing voor transport en logistiek. Eén informatiesysteem, waarmee de gebruikers online toegang hebben tot alle benodigde, branchespecifieke software en dat volledig wordt gehost en beheerd door Qurius.

Bruins & Kwast Biomass Management is een producent en leverancier van biobrandstoffen en grondstoffen afkomstig uit organische restproducten. Op korte termijn was het bedrijf op zoek naar één integraal informatiesysteem voor de transportplanning, inclusief zaken als voorraadbeheer en weegbrug. EZGOING bleek hiervoor de oplossing. Een online dienst, gebaseerd op Microsoft technologie, met complete functionaliteit voor de milieubranche waarmee medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen.

Met EZGOING wordt Bruins & Kwast Biomass Management volledig ontzorgd op het gebied van ICT-beheer. Er zijn geen investeringen nodig in zaken als nieuwe servers, licenties en beheer. Na het inrichten van de modules met betrekking tot transportplanning en voorraadbeheer, volgt een gefaseerde implementatie van de overige financiële en logistieke modules. Daarnaast zal Qurius in een later stadium, advies en ondersteuning verlenen bij de implementatie van een Business Intelligence oplossing.

Pieter Bot, CFO Bruins & Kwast Biomass Management: "EZGOING van Qurius past perfect bij ons bedrijf en bij onze groeistrategie. We zochten een softwareoplossing specifiek voor onze sector, waarin alle informatiestromen en processen geïntegreerd kunnen worden. Zoals het kunnen registreren en volgen van de grondstoffen en materialen gedurende het gehele proces van binnenkomst, analyse, verwerking en rapportage. Tegelijkertijd zochten we een product dat we niet zelf hoeven te hosten of te beheren. EZGOING biedt ons dit gemak, en tegelijkertijd een zeer verfijnd product."

Peter van Haasteren, Directeur Qurius Nederland: "Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van de filosofie van Bruins & Kwast Biomass Management. Qurius adviseert zijn klanten hoe IT systemen hieraan kunnen bijdragen. Met slim geautomatiseerde logistiek en planning is het bijvoorbeeld mogelijk de CO2-uitstoot te minimaliseren. We zijn er trots op dat door de combinatie van onze ervaring in de afvalverwerking- en recyclingsector, een flexibel en schaalbaar product, plus onze gezamenlijke visie op duurzaamheid, Bruins & Kwast Biomass Management voor Qurius heeft gekozen."

EZGOING: een bedrijfsbrede oplossing met complete functionaliteit voor uw branche Online werken met EZGOING betekent lage en flexibele kosten zonder investeringen vooraf. ICT-uitgaven zijn duidelijk en schaalbaar. De oplossing wordt volledig door Qurius gehost en beheerd. De EZGOING Suite is modulair opgezet en voor de meeste van Qurius' brancheoplossingen beschikbaar, zoals Waste Management, Zorg, Food, Zakelijke Dienstverlening en Service Organisaties.

Daarnaast kan EZGOING uitgebreid worden met modules van de EZGOING Suite waarmee u slimmer kunt samenwerken en effectiever kunt communiceren. Deze diensten, zoals email en agenda, documentbeheer en online telefoneren en vergaderen zijn gebaseerd op de Business Productivity Online Suite (BPOS) van Microsoft. Voor meer informatie, kijk op www.qurius.nl/ezgoing




Ingezonden persbericht