Online community Voetbalnieuws.nu trefpunt voor sociale media


Apeldoorn, 20110111 -- Voetbalnieuws.nu is vanaf heden de centrale plek voor Nederlandstalig voetbalnieuws van fans uit de hele wereld. De nieuwe voetbalsite moet een social community worden van voetballiefhebbers die elkaar vinden via Hyves, Twitter en Facebook. Al het nieuws op de site kan direct worden doorgelinkt naar de sociale media.

Iedereen die een account aanmaakt op de website, heeft het recht om voetbalnieuws op de website te plaatsen. Dit varieert van de vaderlandse eredivisie en buitenlandse competities tot vrouwenvoetbal en diverse toernooien.

De oprichting van voetbalnieuws.nu sluit aan op het succes van oprukkende sociale media als Hyves, Twitter en Facebook. Dankzij deze media kunnen de berichten op voetbalnieuws.nu heel eenvoudig met anderen gedeeld worden. Het is de bedoeling dat de leden hun eigen voetbalnieuws schrijven en op de website plaatsen, het nieuws van anderen beoordelen, interessante links doorgeven, discussies starten en groepen vormen rond zelfgekozen onderwerpen. Dat alles kan op een simpele en makkelijke manier. Artikelen met de beste beoordeling verschijnen hoog in de toplist, zodat ze extra aandacht en extra beoordelingen krijgen.

Voetbalnieuws moet een broedplaats van journalistiek sporttalent worden, ondersteund door vier miljoen voetballiefhebbers in Nederland met ruimte voor een veelvoud aan voetbalonderwerpen en vriendengroepen. Meedoen aan de Voetbalcommunity is gratis.

Over voetbalnieuws.nu

Voetbalnieuws.nu is een iniatief van Ivo van Laarhoven, amateurvoetballer van Voetbalclub Victoria Boys in Apeldoorn. Hij bedacht het idee om voetbalnieuws te verzamelen en te delen met andere voetballiefhebbers via de sociale media.

Zie http://www.voetbalnieuws.nu