Afslanken met hulp van twitter slaat aan


IJsselstein, 20110111 -- De twittercursus `(tw)eet jezelf slank' van de website www.puurgezond.nu is een succes. In een week tijd is het aantal volgers van @puurgezond met 200% gestegen naar bijna 900. Ook radio en andere media hebben aandacht besteed aan deze cursus. De twittervolgers krijgen elke dag een korte tip of advies. Wie de tips opvolgt, ziet zijn eet- en leefpatroon in de maand januari fors verbeteren. Ideaal voor iedereen die deze maand nu eindelijk eens wat aan zijn gewicht wil doen. En iedereen die niet twittert kan op de website een wekelijkse samenvatting van de tweets lezen.

De twittercursus is gebaseerd op de adviezen uit het boek `Puur Gezond! Slank in 8 stappen' van Karine Hoenderdos. Zij is een van de initiatiefnemers van de website www.puurgezond.nu. Wie tijdens de cursusmaand januari het boek via de website bestelt, maakt kans op 1 van de 10 pakketten van Leev. Alle tweets zijn gemakkelijk te volgen via de hashtag #SLPG.


Puur Gezond is een website die `echt' eten promoot. Geen pakjes en zakjes, maar gezonde en eerlijke producten en recepten. Waarbij een ding voorop staat: lekker eten. Want als gezond eten niet lekker is, houdt niemand het vol!