Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 11 januari 2011

Grootste pokermagazine van Nederland vanaf nu ook in winkel verkrijgbaar

In Amerika is poker al een tijdlang hot: ook de Nederlandse pokerscene heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Op toernooien, met vrienden thuis en op pokersites. Vooral online pokeren is helemaal in, er zijn regelmatig tienduizenden mensen tegelijk ingelogd.

PokerNews Magazine groeit mee met deze trend. Het magazine is de afgelopen jaren met afstand het grootste pokerblad van Nederland geworden. Sinds de eerste editie in 2007 zijn inmiddels duizenden nieuwe spelers in aanraking gekomen met het blad. Met de stijging van het aantal abonnees, steeg ook de ambitie van het blad. PokerNews is namelijk sinds enkele dagen verkrijgbaar in de schappen van diverse winkelketens waaronder; Bruna, Primera en de AKO.

Dat is niet de enige verandering die het blad doormaakt. PokerNews Magazine had al interviews met de grootste pokersterren en columns van bekende spelers. Sinds de laatste editie zijn hier nogal wat nieuwe aanwinsten aan toegevoegd. Paul Valkenburg is de best gelezen pokercolumnist van Nederland en zal nu ook zijn woordje doen in PokerNews Magazine. Naast Hugo Borst als columnist, zal vanaf nu zal ook Fatima Moreira de Melo iedere twee maanden schrijven over haar belevenissen in de pokerwereld.

Ook qua uiterlijk en stijl heeft PokerNews Magazine een verandering doorgemaakt. De columns, de interviews en de nieuwssectie, alles is in een nieuw jasje gestoken. Iets strakker, iets officiëler, maar nog steeds herkenbaar als PokerNews Magazine.

PokerNews Magazine was altijd te vinden in bars, poolhallen en tal van andere locaties verspreidt door het gehele land. PokerNews Magazine maakt de volgende stap en gaat de bars en poolhallen uit en de winkels in. PokerNews Magazine kost ¤3,95 en is vanaf nu verkrijgbaar bij Bruna, AKO en Primera. Het blad thuis ontvangen is nog steeds mogelijk. Een abonnement nemen kan via bladenbox.nl waar je betaald via een machtiging of acceptgiro. Een abonnement, voor zes nummers per jaar kost dan ¤16,95.

----------------------------------------------------Einde persbericht-------------------------------------