Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hendriks Hypotheken kiest voor De Hypotheekshop

Apeldoorn/Eindhoven, 11 januari 2011 - De Hypotheekshop opent gelijktijdig een vestiging in Apeldoorn en Eindhoven. Met de keuze voor deze locaties tilt de grootste onafhankelijke adviesketen van het land de dienstverlening op de hypotheekmarkt in Eindhoven en Apeldoorn naar een hoger niveau.

Over Hendriks Hypotheken
Hendriks Hypotheken is reeds 12 jaar actief op de markt van financiële dienstverlening. In totaal werken er op de twee vestigingen 18 medewerkers die van maandag tot zaterdag klaar staan om klanten te adviseren.

Hendriks Hypotheken: 'Wij hebben specifiek gekozen voor De Hypotheekshop-formule, omdat De Hypotheekshop zich de afgelopen jaren hard heeft gemaakt voor het belang van de consument. Daarnaast zet De Hypotheekshop zich in voor meer transparantie in de branche. Zo zijn mede door De Hypotheekshop de provisies op financiële producten verboden. Een andere belangrijke overweging voor onze keuze voor De Hypotheekshop is de duidelijke richting die men voor ogen heeft. Deze visie spreekt ons enorm aan.'

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop is met circa 180 vestigingen de grootste hypotheekadviesketen in Nederland, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling. Om deze reden doen zij u altijd het beste aanbod.

Noot voor de redactie,