Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten dinsdag 11 januari t/m zondag 23 januari 2011 2 pagina's

Dinsdag 11 januari

16.15 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verwelkomt de 92 deelnemers en juryleden van de European Mise en Place Cup, een wedstrijd georganiseerd door de Hogere Hotelschool Apeldoorn. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Woensdag 12 januari

17.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman reikt de Ondernemersprijs 2010 uit. Het doel van de prijs is het 'lerend ondernemerschap' te stimuleren. De jury kijkt tijdens de beoordeling naar creatief-, innovatief-, duurzaam- en succesvol ondernemersschap. Plaats: Automobielbedrijf Wensink, St. Eustatius 4 in Apeldoorn.

Vrijdag 14 januari

14.00 uur
Wethouder P. Blokhuis verricht de opening van het Maashuis, een plek waar kinderen met autisme van harte welkom zijn voor opvang, begeleiding en leuke activiteiten. Plaats: Het Maashuis, Maasstraat 4 in Apeldoorn.

Zondag 16 januari

12.00 uur
Wethouder O.G. Prinsen opent het traditionele Stadhuishalconcert. Het concert wordt jaarlijks gegeven door Apeldoorns orkest de Ereprijs en is gratis toegankelijk. Plaats: Stadhuis, Markplein 1 in Apeldoorn.

Woensdag 19 januari

08.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman leest voor aan leerlingen van de Rietendakschool, in het kader van de Nationale voorleesdag. De campagne is een initiatief van Stichting Lezen. Plaats: De Rietendakschool, Zilverweg 29 in Apeldoorn.

09.00 uur
Wethouder O.G. Prinsen geeft een college en leest voor aan leerlingen van basisschool De Eendracht, ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdag. Plaats: obs De Eendracht, Beeklustweg 41-43 in Apeldoorn.

16.00 uur
Wethouder P. Blokhuis houdt een inleiding over de verantwoordelijkheid van de lokale overheid en de werkgever in het kader van de WMO tijdens een bewustwordingsmeeting over werk en mantelzorg. Plaats: De Woonmensen, Deventerstraat 54 in Apeldoorn.


- zie volgende pagina -
Donderdag 20 januari

08.40 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de training "Wegwijs in privacywetgeving en meldcriteria bij huiselijk geweld en kindermishandeling". De training wordt gegeven door Jolanda van Boven, vooraanstaand gezondheidsjuriste en directeur van VAN BOVEN Juridisch Adviesbureau voor de Gezondheidszorg. Het doel van de training is deelnemers vertrouwd te maken met de veranderde wetgeving rondom privacy, de wet "Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling' en bijbehorende meldcriteria. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

16.15 uur
Wethouder P. Blokhuis opent het nieuwe pand van zorgorganisatie de Goede Zorg. Door de nieuwe huisvesting krijgt de Goede Zorg twee keer zoveel ruimte. Plaats: De Goede Zorg, Loolaan 1 in Apeldoorn.

Vrijdag 21 januari

14.20 uur
Wethouder R.T. Metz onthult het bouwbord, in het kader van de herinrichting van het Stationsplein. De werkzaamheden starten vanaf februari dit jaar. Plaats: op de hoek bij de fietsenstalling voorkant Stationsplein West in Apeldoorn.