International Film Festival Rotterdam

40th International Film Festival Rotterdam
26 januari - 6 februari 2011

PERSBERICHT 11 januari 2011

Samenwerking IFFR en Cinemalink.tv

Vanaf nu is het mogelijk om online films te kijken op de website van het International Film Festival Rotterdam. Het IFFR selecteerde een aantal films die tijdens eerdere festivaledities te zien waren.

Het International Filmfestival Rotterdam en Cinemalink.tv zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van Video-on-demand (VOD). Vanaf heden kan men via de website van het festival online films te kijken. Het IFFR selecteerde vanuit het aanbod van Cinemalink.tv ruim 70 films die tijdens eerdere festivaledities te zien waren, zoals Un Prophète (foto), Das Leben der Anderen en Lebanon. Na het festival zal het aanbod worden uitgebreid.

VOD
Online films kijken via de site van het International Film Festival Rotterdam is heel eenvoudig. Hoe werkt het? Maak een keuze. Daarna is het bestellen, betalen en kijken. Films op www.filmfestivalrotterdam.com kunnen via elke computer bekeken worden. Omdat Cinemalink.tv de films afspeelt met Adobe Flash (versie 8.0 of hoger) is deze site ook geschikt voor bezoekers met een Apple computer. Na betaling is een film 48 uur beschikbaar. De site biedt verschillende gangbare betalingsmethoden die gehanteerd worden in webwinkels.

Directe weblink: http://www.filmfestivalrotterdam.com/nl/vod/

(Einde persbericht)