FloraHolland


Presentatieruimte Naaldwijk vol met orchideeën

FLORAHOLLAND (4 februari 2011) - Afgelopen woensdag was het weer druk tijdens de OrchideeenPlaza bij FloraHolland Connect in Naaldwijk. 43 Kwekers lieten hun product zien aan handelaren en sloten goede deals.

De orchidee bij het tuincentrum
De orchidee blijft centraal staan in de presentatieruimte in Naaldwijk. Tot 6 mei kunt u kijken naar een presentatie van de orchidee bij: o de full-service supermarkt
o de discounter
o het tuincentrum
o de groothandel

Laat uzelf inspireren door de concepten en tegelijkertijd informeren over de nieuwe dienstverlening van FloraHolland Connect. Als u uw komst aanmeldt zorgen wij dat er iemand klaar staat die u rondleidt.

Er is meer
Uiteraard vindt u nu ook specifieke Valentijnsproducten in de presentatieruimtes van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk. Ook zijn er weer nieuwe Kijk & Vergelijk presentaties. Kopers kunnen hier de verschillende producten binnen een bepaalde productgroep met elkaar vergelijken. Bekijk hier welke producten in de Kijk & Vergelijk staan en welke bedrijven zich presenteren de komende periode.

Kom langs in de presentatieruimte van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk en laat u inspireren en informeren. Niet alleen in- en verkopers, maar ook hun klanten zijn van harte uitgenodigd.

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag in Naaldwijk: van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer: van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Heeft u vragen? Bel dan met FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl.