Colony Capital samen met Argent Management in beheer van $1,2 miljard U.S. Land Portfolio's

04/02/2011 18:06

PR Newswire

IRVINE, California, February 4, 2011 /PRNewswire/ -- Colony Capital, een toonaangevende investeerder in vastgoed en adviesbureau, werkt samen met Argent Management LLC aan de overname en het beheer van een portfolio van vastgoed-overname, ontwikkeling en bouw (ADC)-leningen ter waarde van $800 miljoen die Colony recentelijk heeft overgenomen van de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC).

Samen met een andere portfolio van $400 miljoen die Argent samen met Colony beheert, vertegenwoordigt de gecombineerde boekwaarde van deze portfolio's $1,2 miljard aan activa. Argent Management is een aanbieder van vastgoedservices aan institutionele beleggers, particuliere eigenaren, ontwikkelaars en financiële instellingen.

Colony Capital leidt een consortium van investeerders die de krachten heeft gebundeld om deze door de FDIC-gegarandeerde leningen uit heel de VS. te kopen. De FDIC heeft deze leningen in beslag genomen van banken die failliet zijn. Deze activa omvatten tal van residentiële en commerciële projecten in Florida, Michigan, Utah en meer dan 15 andere staten.

"Wij zijn verheugd samen te werken met Argent aan deze portfolio," zei Paul Fuhrman, een bestuurder van Colony Capital. "Argent is de best in class, en het lag voor de hand dat Colony en Argent zouden samenwerken in het beheer van deze portfolio's vanwege de gevarieerdheid van deze onroerende activa."

"Wij zijn verheugd dat Colony er voor gekozen heeft samen te werken met Argent in het verwerven en beheren van deze portfolio," zei Dale Strickland, senior vice president van Argent Management. "Colony is een van de grootste deelnemers in het gestructureerde transactieprogramma van de FDIC, en wij zijn vereerd dat een beroep gedaan wordt op onze ervaring om het rendement op deze assets te maximaliseren."

Over Argent Management

Argent Management LLC bestaat uit verschillende teams van experts in de vastgoedsector. Het is een vastgoed management bedrijf dat deels eigendom is van SunCal, de grootste private ontwikkelaar van master-planned communities in de VS. Argent biedt vastgoedservices aan institutionele beleggers, private eigenaars, ontwikkelaars en financiële instellingen. Het bedrijf levert klanten een volledig dienstenaanbod, van acquisitie tot dispositie, terwijl rendement wordt gemaximaliseerd. Ons bedrijf heeft experts in een breed scala van vastgoedsituaties, van complexe mixed-use, master-planned communities tot diverse portfolio's met noodleidende leningen. Voor nadere bijzonderheden, bezoek www.argentmanagementllc.com.

Argent Management LLC

CONTACT: Joe Aguirre van Argent Management, +1-949-777-4043






-