Jury maakt nominaties Snakeware Site of the year 2011 bekend


Sites van Problicity, MerkMakers, Snakeware en De Franse Kamer en gaan voor Snakeware voor Site of the year

Sneek, 20110204 -- De jury onder leiding van Robert-Jan van Diepen, eigenaar van DiepbiZniZ Consulting met als specialiteit conversie verbetering, heeft de nominaties voor de op Snakeware CMS Enterprise gebaseerde sites voor de Snakeware Site of the year 2011 vastgesteld.

De verkiezing voor Snakeware Site of the year gaat dit jaar voor de eerste keer van start. Het internetpubliek kan kiezen wie de beste site in de categorieën Zorg, Wonen, Toerisme, Algemeen en Internationaal van op Snakeware CMS Enterprise gebaseerde websites heeft.

Maar liefst 15 sites van bureaus waaronder Problicity, MerkMakers, De Franse Kamer en Snakeware, verdeeld in vijf categorieën dingen mee naar de prijzen. 

De prijswinnaars worden tijdens de Snakeware relatiedag op 24 maart a.s. bij Batavus in Heerenveen (www.snakeware.nl/relatiedag) bekend gemaakt. 

De Snakeware Site of the year verkiezing wordt georganiseerd door Snakeware en de jury staat onder leiding van een onafhankelijke specialist uit de branche. Dit jaar is gekozen voor de kennis en kunde van conversie specialist Robert-Jan van Diepen (www.diepbizniz.nl).

Internetstemmers en juryprijs

Vanaf vandaag tot en met 19 maart a.s. krijgen de genomineerden, hun bezoekers, klanten en relaties de kans om via www.snakeware.nl/siteoftheyear te stemmen op de site van hun voorkeur in elke categorie.

Daarnaast kijkt de jury, die naast Robert-Jan van Diepen (eigenaar DiepbiZniZ Consulting) bestaat uit Jan Hein Plinsinga (Creative Director Snakeware), Ewoud Faber (Marketeer en SEO specialist Snakeware) en Johan Nieuwenhuis (Technical director Snakeware), naar de inhoud, navigatie, ontwerp, interactiviteit en SEO van de site.

De verkiezing kent een open en transparante opzet. Naast de stemmen via internet weegt het juryrapport zwaar mee, waarbij de jury zich achteraf zal verantwoorden in een voor alle deelnemers toegankelijk juryrapport.

De genomineerden per categorie zijn:

Zorg: 

    Florence Zorg 

    Ziekenhuis St. Jansdal 

    Zuwe 

Wonen:

    Elkien 

    Makelaardij Hoekstra 

    Onderlinghe 

Toerisme:

     Van Verre 

    Beach Resort Makkum 

    Villa Verhuur Texel

Algemeen:

    Vakgarage 

    DigiVlaai 

    Batavus 

Internationaal:

    Frico 

    Vripack 

    Decos

Breng uw stem uit via snakeware.nl/site of the year





Snakeware