Hilton Worldwide kondigt promotie ‘Take Your Meetings Further’ aan

Planners van vergaderingen verdienen tot 31 maart 2011 dubbele Hilton HHonors basispunten

WATFORD, VK & MCLEAN, Virginia, VS--(BUSINESS WIRE)-- 20110204 --

Hilton Worldwide en de hotelmerken van Hilton Worldwide hebben vandaag een nieuwe promotie voor het houden van vergaderingen aangekondigd: Take Your Meetings Further. Via Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor de 10 verschillende hotelmerken van Hilton Worldwide’s, kunnen dubbele punten en miles worden verdiend op nieuwe vergaderingen die in de periode 12 januari tot en met 31 maart 2011 worden geboekt voor vergaderingen die worden gehouden tussen 12 januari en 31 december 2011 in elk van de deelnemende vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Hilton Garden Inn, Doubletree by Hilton en Hampton by Hilton.

“Met onze ongeëvenaarde faciliteiten en een toegewijd ondersteuningsnetwerk, biedt Hilton Worldwide planners van vergaderingen de instrumenten die zij nodig hebben om hun vergaderingen – en hun bedrijven – op een hoger plan te brengen,” aldus Jeff Diskin, senior vicepresident, global customer marketing, Hilton Worldwide. “Wij zijn blij dat we aan deze aanbieding deel kunnen nemen en klanten kunnen belonen voor hun keuze voor hotels uit de Hilton Worldwide portefeuille van hotelmerken.”

Punten van Hilton HHonors zijn voor de planner van vergaderingen inwisselbaar voor een aantal incentives, waaronder gratis overnachtingen, autohuur, airmiles, Experience Rewards of Event Credits voor het onderdak bieden aan een extra event bij een hotel uit de Hilton Worldwide portefeuille van hotels. Kijk voor meer informatie over de Take Your Meetings Further promotie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika op Hilton.com/meetingsoffer.

Kijk voor meer informatie of om lid te worden van Hilton HHonorsmembers op HHonors.com. De volledige voorwaarden voor het aanbod zijn te vinden op de registratiepagina.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een gewaardeerd gastenloyaliteitsprogramma dat vaak reizende gasten een snelle manier biedt om de beloningen te verdienen die ze het liefst hebben. Het is het enige gastenloyaliteitsprogramma dat Points & Miles en no-blackout-dates biedt zonder capaciteitslimiet bij meer dan 3600 hotels. Leden kunnen HHonors punten bijsparen en vliegmijlen verdienen voor hetzelfde verblijf, voor vrijwel elk tarief, bij de deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Naast het inwisselen van HHonors punten voor gratis overnachtingen kunnen Hilton HHonors leden ook punten inwisselen voor onder meer producten, vakanties en beloningen in de vorm van een unieke ervaring. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich online inschrijven op HiltonHHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het belangrijkste hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al 92 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, service, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met de wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. De merken van het bedrijf omvatten meer dan 3600 hotels en 600.000 kamers in 82 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het spaarprogramma van wereldklasse Hilton HHonors®. Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.hiltonworldwide.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, +1 703-883-5803
scott.carman@hilton.com