Speciale actie voor hospices in Nederland


ROTTERDAM, 20110210 -- IVA GROEP in Rotterdam is een speciale actie gestart rond het boek "Krijg ik nog een zoen van je?" geschreven door de blinde auteur Cees Smit. In het najaar van 2008 kwam het boek op de markt. Er zijn tot nu toe 8.600 exemplaren verkocht en alle royalty's van de auteur, ruim ¤20.000,= werden gedoneerd aan het landelijk steunpunt terminale zorg (stichting VPTZ te Bunnik).

Omdat de vorige uitgever geen zesde druk meer wilde doen, wendde Cees zich samen met zijn vriend Bas Barendregt voor hulp tot de IVA Groep. Resultaat: een herdruk van het boek. Alle royalty's van de auteur worden deze keer gedoneerd aan diverse hospices in Nederland.

IVA Groep sponsort sinds 2000 met succes vele stichtingen, verenigingen en  goede doelen. Ze  geeft geen geld, maar wel bijvoorbeeld gratis kopieermachines, printers en kantoormeubilair. Daarnaast geeft de groep sponsorkortingen op al haar producten in ruil voor reclame. Hierdoor is het budget nooit op en kan de IVA Groep iedereen helpen. 

Op www.ivagroep.nl/site/sponsorplan staat meer informatie.