Ingezonden persbericht

Mooi Wark's strijd der tiettanen barst los

Na een succesvol jaar met 100 live-shows, een gloednieuw album en een hitsingle is de Drentse band Mooi Wark momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe tour. Onder de noemer "Strijd der Tiettanen" zullen de rockers weer heel Nederland aandoen. Voorzien van nieuw decor en uiteraard ook een vernieuwde setlist gaan de mannen begin februari weer van start!

De opening van de nieuwe tour vindt plaats op vrijdag 4 februari 2011 in het Eden Hotel in Emmen. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor ¤ 12,50 bij onder andere de Music Store in Emmen, Coevorden en Klazienaveen en online via www.simonefm.nl.

De uitgestelde show met het Drents Jeugdorkest staat ook in 2011 op het programma en wel op vrijdag 13 mei in De Bonte Wever te Assen. Het resultaat is een 70-koppig orkest en 4 rockmuzikanten op 1 groot podium. Er zullen uitsluitend Mooi Wark nummers gespeeld worden, maar deze keer voorzien van vele extra instrumenten. Door de samenwerking tussen Mooi Wark en het Drents Jeugdorkest zullen beide culturen wat dichter bij elkaar gebracht worden. Als opwarmer voor dit spektakel spelen beide partijen op zondagmiddag 6 februari aanstaande een matinee-concert in de Drenthehal in Beilen.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht