Gemeente Heerenveen

Opening Centrum Jeugd en Gezin op Gemeenteplein Heerenveen

5 februari Opening Centrum Jeugd en Gezin op Gemeenteplein Heerenveen

Voor kleine en grote vragen over opgroeien en opvoeden!

cjg-banner

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Heerenveen opent haar deuren! De gemeente Heerenveen opent op 5 februari 2011 met trots het (digitale) Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heerenveen. Alle inwoners van de gemeente Heerenveen van harte welkom. Op het Gemeenteplein in Heerenveen vindt de feestelijke opening plaats van 11.00 tot 13.00 uur met een inspirerend en interactief programma en leuke activiteiten voor kinderen. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. CJG medewerkers zijn aanwezig om u te woord te staan.

Bovendien maakt u kans op een X-box 360 4 Gb Kinect! U kunt hiervoor een antwoordkaart invullen en inleveren tijdens de opening op 5 februari. Antwoordkaarten zijn ter plaatse verkrijgbaar. Onder de inzenders wordt deze prijs verloot.

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin?
Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien, wil daar meer over weten of is op zoek naar advies. Dan is het prettig om met iemand te kunnen overleggen. Dat kan met familie of een goede vriend(in), maar vanaf nu ook via het Centrum voor Jeugd en Gezin Heerenveen, kortweg het CJG. De volgende organisaties bundelen hun krachten binnen het CJG: Jeugdgezondheidszorg van de GGD, het Maatschappelijk werk, Stichting Caleidoscoop, MEE Friesland en het Jongerenpunt.

Kijk ook op www.cjgheerenveen.nl