Gemeente Vlaardingen


Winterwandeling in de Broekpolder

31-01-2011 |

Hoewel de sneeuw al weer enige tijd geleden gedooid is, toont de Broekpolder zich ook zonder wit randje van een prachtige kant in de winter. Mystieke vergezichten, verrassende overwinteraars en fris-kruidig geurende bossen. Hoog tijd voor de tweede winterwandeling in de Broekpolder.

detail anna paulownaboom

De federatie Broekpolder nodigt u van harte uit voor deze wandeling op zaterdag 5 februari onder deskundige begeleiding van gidsen Ben van As, dé expert als het gaat om natuurkennis in Vlaardingen en van de Broekpolder in het bijzonder, en Gerard Litjens, landschapsarchitect en geestelijk vader van het Integraal Inrichtingsplan Broekpolder.

Om 10.00 uur verwelkomt de federatie u graag in de Polderpoort voor een kopje koffie of thee. Hier kunt u ook uw auto of fiets achterlaten. Om uiterlijk 10.30 uur start de wandeling, afhankelijk van het aantal deelnemers in één of meer groepen. Na ongeveer anderhalf uur maken we een tussenstop bij WSV De Bommeer, waar eventuele kou verdreven wordt door een kop stevige erwtensoep. Hierna wandelen we het laatste traject naar de Polderpoort, waar u om ongeveer 13.00 uur weer aan komt.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer massaal met ons meewandelt. Aanmelden kan via e-mail.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000