Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van overval op winkel

Luyksgestel, 05-02-2011 o De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkel aan de Dorpstraat.

Vrijdagmiddag kort na 17.00 uur kwamen drie mannen via de achterkant de zaak binnen. Ze vielen de eigenaar aan en eisten geld. Na een schermutseling waarbij ook de vrouw van de eigenaar betrokken raakte, zijn de drie mannen via de voordeur de zaak uitgevlucht. Ze hebben niets meegenomen. Ze zijn weggerend in de richting van de Kerkstraat en via een doorsteek in de richting van de Kievit gelopen.

Signalementen
Eén van de daders is ongeveer 46 jaar oud, is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een stevig postuur en kort/kaal grijzig stekelhaar. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte broek en zwarte schoenen en sprak met een Belgisch accent. Een andere dader is ongeveer 20 jaar oud, is tussen
1,85 en 1,90 meter lang en heeft een slank/mager postuur. Hij heeft zwart haar, donkere/zwarte wenkbrauwen en een zwarte snor. Hij droeg een zwarte jas met capuchon (die hij op had) en een zwarte broek. De derde dader is ongeveer 25 jaar, is ongeveer 1,80 meter lang en heeft een slank/normaal postuur. Hij droeg een zwarte broek, een zwart baseballpetje met een witte letter/figuur op de voorkant en had een glinsterknopje in zijn rechteroor. Hij sprak ook met een Belgisch accent.

Getuigenoproep
De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en ook heeft de technische recherche onderzoek gedaan. Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de verdachten zijn, kunnen zich melden bij de politie in De Kempen via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.