Politie Twente

Getuigen steekpartij gezocht
Enschede
De politie Twente is opzoek naar getuigen van een steekpartij, die in de nacht van 5 februari is geweest aan de Brammelerstraat in Enschede.

Rond 03.30 uur kwam er melding binnen van de steekpartij aan de Brammelerstraat. Een 25-jarige man uit Enschede is om nog onbekende reden met een scherp voorwerp in zijn zij gestoken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is niet in levensgevaar.

Oplettende getuigen konden een goed signalement doorgeven van twee mannen die hier mogelijk verantwoordelijk voor zijn. Als snel werd één van de mannen gezien aan de Noorderhagen. Op het moment dat een agent de man wilde aanspreken, rende hij weg. Na een achtervolging door het centrum is de 19-jarige man uit Lelystad, na inzet van een politiehond, aangehouden. De tweede verdachte kon korte tijd later worden aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Enschede.

Politie Twente wil graag in contact komen met getuigen van dit misdrijf. De politie is specifiek opzoek naar een jonge vrouw met blond haar en een bruine jas. De politie hoopt dat zij meer kan vertellen over de toedracht van de steekpartij. Getuigen kunnen contact opnemen met Politie Twente, rechercheteam Enschede, via het telefoonnummer: 0900 - 8844. (2011010717)

Auto in brand bij ongeval
A1/A35
Zaterdag 5 februari rond 10.00 uur zijn een 38-jarige uit De Meern en een 40-jarige man gewond geraakt bij een ongeluk op de A1-A35 ter hoogte van knooppunt Azelo.

Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder de controle over het voertuig verloren. De auto is van de weg geraakt. De auto is tegen een paar bomen gebotst en in brand gevlogen. De mannen konden zelf het voertuig verlaten. Ze zijn met brandwonden voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Een deel van de rijbaan is tijdelijk afgesloten geweest. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente onderzoekt het ongeval.