Politie Limburg-Noord

Identiteit dode vrouw in Blerick nog onduidelijk -3-


Datum: 5-02-2011
Tijd bericht: 14:28
Plaats: Blerick

De identiteit van de dode vrouw die vrijdagmiddag is aangetroffen op het talud van de A67 vlakbij Zaarderheiken in Venlo-Blerick is nog onbekend. Het gaat om een slanke, tengere vrouw met donker haar tot op de schouders. Ze is ongeveer 1.60 meter lang. Haar leeftijd is onbekend. De politie denkt dat de vrouw er hooguit enkele dagen gelegen kan hebben. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) is op de zaak gezet. Dat betekent dat ongeveer 20 rechercheurs met het onderzoek bezig zijn. Eerste prioriteit is daarbij het vaststellen van de identiteit van de vrouw. Verder is de politie op zoek naar mensen die de afgelopen dagen of nachten mogelijk iets verdachts hebben gezien rond de plaats waar de dode vrouw door wandelaars is gevonden.

De politie heeft zaterdagochtend het gebied bij het talud waar de vrouw is gevonden uitgekamd. Over de resultaten van dat onderzoek worden geen mededelingen gedaan. Deze plek is inmiddels vrijgegeven.

Op het stoffelijk overschot wordt zaterdag sectie verricht. Wanneer de resultaten daarvan te verwachten zijn, is nog niet duidelijk.