Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 05-02-2011

Weekendje weg voor 17-jarige knul uit Dordrecht

BREDA: De politie heeft vannacht tijdens het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda drie aanhoudingen verricht. Een 17-jarige knul uit Dordrecht werd aangehouden omdat hij verdacht wordt van het mishandelen van een 18-jarige vrouw uit Breda. Hij is in het kader van een 'weekendje weg' vastgezet.

Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat een vriend van haar ruzie kreeg met een groepje stappers uit Dordrecht. Ze probeerde ze uit elkaar te trekken en kreeg toen een klap van een van die Dordrechtse jongens op haar gezicht. Tevens werden nog twee aanhoudingen verricht voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. Het ging om twee mannen 21 en 23 jaar uit Pijnacker. Ook werden nog drie wildplassers op de bon geslingerd.

Eerder op de avond, rond 22.10 uur werd op de Karnemelkstraat een 29-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. Hij zou bij de ingang van een fastfood restaurant een 17-jarig meisje uit Zundert een klap in haar gezicht hebben gegeven. De agenten konden hem arresteren net voordat hij in een bus kon stappen. Ook hij is vastgezet.

Een 19-jarige Fransman is vrijdagavond rond 23.45 uur met zijn auto op de Oude Vest / Houtmarkt op de bussluis gereden. Hij had zelf al een takelwagen besteld. De Gemeente werd in kennis gesteld. Ook kwam de brandweer ter plaatse omdat het wegdek gereinigd moest worden vanwege een oliespoor. De gegevens van de bestuurder worden vanwege de schadeafwikkeling aan de Gemeente verstrekt.

Bredase (37) moet nog 14 dagen zitten

BREDA: De politie heeft vanmorgen omstreeks 07.50 uur op het
Stationsplein een 37-jarige vrouw uit Breda aangehouden vanwege een openstaand vonnis. De vrouw moet nog 18 dagen gevangenisstraf
uitzitten. Ook staat nog een vonnis van 70 dagen voor haar open, maar daartegen kan zij nog beroep aantekenen. De agenten waren ter plaatse gegaan na een melding dat de vrouw voor overlast zorgde bij de supermarkt. Ze was daar aan het schelden tegen een onbekende man. Ze is overgebracht naar het cellencomplex.

Surveillance op discoroute

BREDA: Agenten van het team Zuid-Oost hebben van vrijdagavond 19.30 tot zaterdagmorgen 04.00 uur het project discoroute gedraaid. De agenten surveilleerden onder meer op de Ginnekenweg, de Fatimastraat, de Ginnekenmarkt met het Schoolakkerplein en de Allerheiligenweg. De dienders spraken diverse groepen fietsende jongeren, die op weg waren naar de stad, aan op hun rijgedrag.

Er werden negen bekeuringen uitgeschreven.

1x onnodig geluid maken (onnodig claxonneren)
3x Niet stoppen voor rood.

1x Overschrijding max snelheid met 23 KM/U

1x Gesloten verklaring inrijden

1x Foutief parkeren

1x Mobiel bellen

1x Rijden zonder rijbewijs


Laatst gewijzigd 05-02-2011 12:19 | © Regio Midden en West Brabant |