Politie Gelderland-Zuid

Vechtpartij in onderzoek

Twee aanhoudingen

Nijmegen, 05-02-2011 o Surveillerende politieagenten werden vrijdagnacht door een getuige aangesproken dat in de Van Welderenstraat twee mannen aan het vechten waren. De agenten gingen meteen die kant op en zagen dat de een de ander sloeg. Zij spraken kort met betrokkenen en een getuige en hielden vervolgens beide mannen aan.

Vanuit veiligheidsoogpunt werden de twee geboeid in de dienstauto gezet. Een getuige gaf aan dat er namelijk sprake zou zijn geweest van een mes. De agenten namen contact op met de politiemeldkamer om nog een eenheid die kant op te sturen. Bikers van politie zochten op aanwijzen in een put en vonden daar inderdaad een mes. Deze is voor het onderzoek in beslag genomen.

De twee verdachten, inwoners van 30 en 41 jaar van Nijmegen, zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De 30-jarige man, die het mes bij zich gehad zou hebben, is in verzekering gesteld. De politie heeft verder onderzoek ingesteld en is bezig met het opnemen van (getuigen)verklaringen. De toedracht ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.
(08)

Laatst gewijzigd 05-02-2011 14:27 | © Regio Gelderland-Zuid |