Politie Brabant-Noord

Horecageweld

Regio, 05-02-2011

Uden - Zaterdagochtend omstreeks 02.30 uur is een 19-jarige hardleerse Udenaar op de Marktstraat aangehouden voor belediging van agenten. De man had de agenten even daarvoor ook al beledigd en werd door hen weggestuurd. Vervolgens stond meneer tegen een gevel te urineren en kreeg hiervoor, en voor openbare dronkenschap, een bekeuring. Toen de man hierop de agenten weer beledigde, was de maat vol en is hij overgebracht naar het bureau.

Boxtel - Na een echtelijke twist in een café aan de Breukelsestraat is zaterdagochtend omstreeks 03.00 uur een 30-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man zou zijn 30-jarige vrouw geslagen hebben en is daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau. De vrouw heeft aangifte tegen hen gedaan.

Drunen - Zaterdagochtend omstreeks 01.30 uur is een 19-jarige inwoner van Drunen aangehouden in de Deken Coppensstraat voor mishandeling van een man en een vrouw en een portier in een nabijgelegen horecagelegenheid. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Nieuwkuijk - Zaterdagochtend omstreeks 02.30 uur zijn een aantal vechtersbazen uit elkaar gehaald bij een horecagelegenheid aan de Nieuwkuijksestraat. Daarbij werden een 20-jarige inwoner van Heusden en een 19-jarige inwoner van Vlijmen aangehouden. Een van de jongens sprong bij een agent in zijn nek. De agent doet aangifte tegen hem. Beiden mannen zijn overgebracht naar het bureau en zijn in verzekering gesteld.

's Hertogenbosch - Zaterdagochtend omstreeks 03.20 uur is een 26-jarige Bosschenaar aangehouden voor mishandeling van een 24-jarige vrouw uit vlijmen. De man kreeg onenigheid met de Vlijmense en een vriendin van haar. Hij sloeg haar, waardoor ze ten val kwam en een stuk tand verloor. De man is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Boxmeer - Zaterdagochtend omstreeks 03.00 uur is een 23-jarige man uit Deurne in de Spoorstraat aangehouden voor mishandeling van een 26-jarige man uit Venray. Hij zou hem een kopstoot gegeven hebben. De man uit Deurne maakte deel uit van een groep jongeren die de hele avond al aan het vervelen was in het centrum van Boxmeer. Een van hen kreeg een bekeuring voor baldadigheid en een voor alcohol drinken in het openbaar. De 23-jarige is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.