Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum:17-01-2011
Latin Lovers

Zaterdag 5 februari 2011

De weermannen zijn erover uit, het gaat weer sneeuwen en vriezen in februari. Gelukkig is er dan nog altijd het warme en vooral tropische Latin Lovers om deze strenge winter allemaal snel doen te vergeten. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is 2011 in de Panama als een komeet gestart en iedereen is klaar voor de nog hetere editie op zaterdag 5 februari. Met Gregor Salto, Chris Rox, Jasper Clash, Undercontrol en Zawdi MC staat er weer een arsenaal aan tropische trekkers klaar om de dansvloer tot een kolkende jungle om te toveren!

Panama is een van de mooiste clubs die Amsterdam rijk is. Al jaren beheren zij een grote rol in de Nederlandse dance scene. Met een uitgebreid lichtprogramma, een superdik nieuw geluidssysteem wat nog nooit vertoond is in Nederland en een verzonken dansvloer is intimiteit het sleutelwoord. De setting van Panama is ideaal voor Latin Lovers, de club straalt warmte uit en dat is precies wat het concept zoekt. Laat je verrassen door de combinatie van Latin Lovers en Panama!

Gregor Salto is de ware headliner van deze avond. Deze salsa koning weet overal wel een beat overheen te pompen om de heupen van alle sexy dames op de dansvloer extreem los te krijgen. Zijn drijvende sets zijn eigenlijk onmisbaar voor een concept als Latin Lovers en daarom sluiten we deze Batteria master ook graag in al onze armen! Chris Rox en Jasper Clash zetten deze nacht alles op alles om de jungle te laten overstromen van zwoele geluiden. Deze krachtpatsers weten wel van aanpakken om de tribal trein te laten rijden in de clubs. Niet alleen in de clubs zetten Rox & Clash alles in vuur en vlam, maar ook zijn zij iedere vrijdag tussen 00.00 - 02.00 uur te horen in de Latin Lovers On Air radioshow op Radio Decibel live vanuit de studio! Latin Lovers heeft altijd al een neusje voor de zalm in nieuwe dingen en zo ontdekte het ook de boys van Undercontrol. Deze twee energieke boys uit Rotterdam hebben bij hun debuut in de Panama de dansvloer volledig uit elkaar getrokken en verdiend en hiermee dus opnieuw hun plekje in de line up zodat ze weer out of control kunnen gaan voor alle liefhebbers! Koning van de Grijze Gans en de enige echte master of all Zawdi MC zal de avond volhypen met zijn unieke stemgeluid omdat hij al jaren bij het concept hoort zoals het meubilair en de palmbomen ;-)

In de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld in de hoofdzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten. De mannen van Boom Brasil worden steeds populairder en bewijzen iedere keer weer waarom hun deze area op hun best hosten! Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!

Kom dus lekker zaterdag 5 februari naar Latin Lovers in Panama want dit meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft bewezen waarom het ook thuishoort in Amsterdam en maken wij van jouw koude zaterdagavond een tropische nacht!

Zaterdag 5 februari 2010

23:00-04:00
Panama, Amsterdam
Oostelijke Handelskade 4
Kosten voorverkoop: E 10,=
Voorverkoop internet: www.footclub.nl en www.easyticket.nl en www.paylogic.nl Voorverkoop winkels: Alle Free Record Shop winkels in Nederland Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Gregor Salto, Chris Rox, Jasper Clash, Undercontrol, Zawdi MC Studio hosted by Boom Brasil: DJ Nilzon, Paulo Kosac & KBCA, Percussions by Only To Br@sil.

www.panama.nl
www.footclub.nl
http://latinlovers1.hyves.nl