Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Zwolle, 27 januari 2011


17DE EDITIE VAN EUROPA'S GROOTSTE KARPERBEURS IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

Zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011 worden de deuren van de IJsselhallen Zwolle wagenwijd opengezet voor bezoekers van de grootste karperbeurs in Europa. CARP ZWOLLE bevat dit jaar weer volop interessante ingrediënten voor zowel de beginnende als de gevorderde karpervisser. Diverse demonstraties van Europa's beste karpervissers die er ook zijn om advies te geven om de echte kanjers aan de kant te krijgen. De aanwezigheid van alle topmerken uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland maken het aanbod van deze beurs zeer compleet.

Zoals altijd zullen de beste winkeliers, groothandels en karperspeciaalzaken uit binnen en buitenland aanwezig zijn, plus alle bekende karpervissers. Ook kan men schitterende dialezingen bijwonen. Op de website www.carpzwolle.nl staat het volledige dialezingen programma.

Doen en Leren

In de 'Doen en Leren' ruimte kan iedereen zien hoe de experts op karper vissen. Een overzicht van alle activiteiten die in de gezamenlijke 450 m' stand plaats zullen vinden:
* Sportvisserij Nederland, algemene informatie en voorlichting
* Spiegelkarperprojecten, met de nieuwste informatie over alle lopende en in voorbereiding zijnde projecten
* Stichting Belangen Behartiging Karpervisserij
* Vereniging van Belgische Karpervissers informatie balie
* Karperstudiegroep Nederland informatie balie
* Vereniging van Belgische Karpervissers jeugdcel
* Karperstudiegroep Nederland jeugdcommissie

* Penvissen, inclusief materialen en deskundige voorlichting
* Boilies maken

* Onderlijntjes knopen

* Karperstudiegroep Nederland regio Zwolle, met o.a. de bekende loterijactie t.b.v. haar Spiegelkarperprojecten en machinaal boilies maken

Openingstijden en entree
CARP ZWOLLE vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 februari in de IJsselhallen Zwolle. De beurs is zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt ¤ 10,00 en kinderen t/m 12 jaar hebbeen gratis toegang, mits onder begeleiding.

////////////////////////////////////////////////// EINDE PERSBERICHT\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\