Politie Twente

Twee mannen met mes overvallen tankstation
Almelo
Politie Twente is opzoek naar twee mannen die zaterdagavond 5 februari rond 20.15 uur een tankstation aan de Aalderinkssingel in Almelo hebben overvallen.

De twee mannen zijn de winkel van het tankstation ingegaan. Eén van de mannen heeft de medewerker van het tankstation bedreigd met een mes. Ze hebben een onbekend geldbedrag en sigaretten meegenomen. Na de overval zijn de mannen weggelopen in de richting van de Apollolaan.

Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur, beiden ongeveer 1.80 m lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Eén man heeft een fors postuur, de ander is breed gebouwd. Ze droegen een zwarte muts, donkere sjaal en donkere kleding. Een van de mannen droeg een glimmende jas en witte handschoenen en zwarte gympen.

Politie Twente wil graag in contact komen met getuigen van de overval. Daarnaast wil de politie graag mensen spreken, die rond het tijdstip van de overval iets is opgevallen of die de mannen hebben gezien. Informatie kan worden doorgeven aan Politie Twente, team Almelo via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800 - 7000.

Vrouw overvallen bij pinautomaat, getuigen gezocht
Almelo
Bij een pinautomaat aan het Wethouder van Dronkelaarplein in Almelo is zaterdag 5 februari een vrouw overvallen.

De vrouw wilde rond 20.20 uur geld pinnen bij de automaat, toen een gewapende man geld van haar eiste.
De man heeft een voorwerp dat leek op een vuurwapen op de vrouw gericht. Hij is er met het gepinde geld vandoor gegaan in de richting Bornsestraat en vervolgens de Violierstraat.

Dit is het signalement van de man:
. Blanke man
. Leeftijd: 20 jaar
. Lengte: 1.70 m
. Tenger postuur
. Donkere jas, sjaal en muts

Politie Twente, team Almelo zoekt getuigen van de overval en wil graag met mensen spreken die man hebben zien lopen. Tips kunnen worden doorgeven via 0900-8844 of 0800-7000.
-----------------------