Politie Utrecht

Persbericht Binnensticht, UPDATE 11.50 uur

Utrecht, 31-01-2011

Persuitnodiging

Beste mevrouw/heer,

Hierbij bent u van harte uitgenodigd voor een persbijeenkomst over de ontwikkeling van de veiligheid van 2010 in de gemeenten Zeist, Bunnik en De Bilt. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 7 februari 2011, aanvang 11.30 uur, op het politiebureau Zeist aan de Utrechtseweg 141 in Zeist.

Aanwezigen

De burgemeesters van Zeist, Bunnik en De Bilt geven een toelichting op het veiligheidsbeleid, de integrale samenwerking in 2010 en de prioriteiten in 2011. De Officier van Justitie, de heer M. Vuylsteke, licht deze namens het Openbaar Ministerie toe. De heer Lassche, districtschef van Binnensticht, gaat kort in op de criminaliteitsontwikkeling in 2010 en de speerpunten van in 2011.

Op de bijeenkomst zijn de wijkchefs van drie wijkteams Zeist, Bunnik en De Bilt aanwezig. Na de algemene presentatie door de driehoek van een half uur kunt u bij de wijkchefs aanschuiven. Zij kunnen met u op gemeenteniveau inzoomen op de criminaliteitcijfers van 2010 en vooruitblikken op 2011. Uiteraard is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en vragen u om te laten weten of u wel of niet komt. Mocht u nog vragen hebben over deze uitnodiging, neem dan contact op met ondergetekende via het telefoonnummer 06-23155129.

Met vriendelijke groet,

Thalia Luckel

Communicatieadviseur politie Utrecht

Account district Binnensticht

Auto tegen boom

MAARTENSDIJK Op zondag 30 januari raakte op de Dorpsweg een auto van de weg en botste tegen een boom.

Rond 08.55 uur kreeg de politie de melding dat de bestuurster van een personenauto tegen een boom was gereden. De vrouw, een 56-jarige inwoonster, was op eigen kracht uit de auto gekomen. Zij vertelde dat zij uit de richting van Bilthoven was gekomen en net na het viaduct in een slip was geraakt. Zij raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt en botste, na eerst een verkeersbord te hebben geraakt, tegen de boom aan. De vrouw werd door ambulancepersoneel onderzocht, waarbij bleek dat zij vermoedelijk alleen wat kneuzingen had opgelopen.

De auto raakte volledig vernield en werd weggetakeld door een bergingsbedrijf.