Marktleider ontvouwt keukenvisie op Bouwbeurs 2011

03/02/2011 13:00

Bruynzeel Keukens

Bergen op Zoom, 3 februari 2011

Bruynzeel Keukens is klaar voor de toekomst

Wie wil weten hoe Nederland kookt in 2012 én in 2020 bezoekt de stand van Bruynzeel Keukens op de Bouwbeurs. Van 7 t/m 12 februari presenteert Bruynzeel haar visie op de keuken van de toekomst in de Jaarbeurs Utrecht. Op standnummer A054 (hal 9) staan twee keukens uit het innovatielab van Bruynzeel centraal. Ze zijn volledig toegankelijk, zodat beursbezoekers alle technische hoogstandjes van dichtbij kunnen bekijken om zo de kookbeleving van de toekomst daadwerkelijk te ervaren.

Keuken van morgen

Een volledig greeploze, sereen witte (zowel blad als front) Atlas keuken geeft een inkijkje in de Bruynzeel collectie van de nabije toekomst. Voorzien van gelaserde fronten, die vanaf het derde kwartaal leverbaar zijn op keukens van Bruynzeel. Op de bouwbeurs is alvast te zien hoe deze nieuwe techniek resulteert in een naadloos en perfect afgewerkt resultaat. De keuken is voorzien van nieuwe laden, klepkasten, apparatuur en de Bruynzeel Solid Aqua kraan. Deze keuken is binnen handbereik.

Keuken van de toekomst

Met de twee keukens op de Bouwbeurs-stand werpt Bruynzeel Keukens haar blik verder vooruit; hierin zijn noviteiten en mogelijkheden verwerkt die de potentie hebben binnen enkele jaren uit te groeien tot de nieuwe standaard. De keuken laat zien hoe woonruimte en kookruimte één worden door middel van onzichtbaar verzonken glazen deuren. Vrijwel alles in de keuken is elektrisch te bedienen. Van bergruimtes die oproepbaar zijn vanachter de vaatwasser tot de afzuigkap die in het werkblad verdwijnt. De revolutionaire hoekkast kan met één druk op de knop tot werkbladhoogte worden gelift.

De bovenkast is voorzien van een elektrisch dalende bodem met een stoomoven. Het werkeiland heeft een uitschuifbaar werkblad, waaruit een LCD-scherm naar boven komt. Alles is gericht op optimaal ruimtegebruik en kookcomfort. Voor deze keuken geldt echt: zien is geloven.

Keurmerken van vandaag

De keuken van de toekomst kan alleen een duurzame keuken zijn. Bruynzeel Keukens neemt haar verantwoordelijkheid zeer serieus. Naast kwaliteitskeurmerken als KIWA en ISO wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om de collectie verder te verduurzamen. Zo is de Atlas keuken gecertificeerd met Milieukeur en FSC. Het FSC-certificaat garandeert dat het hout van de Atlas keukens afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

De Bouwbeurs is van maandag t/m vrijdag van 09.30-17.30 uur en zaterdag van 09.30-16.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Graag tot ziens bij Bruynzeel Keukens op standnummer A054 (hal 9).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.bruynzeelkeukens.nl