Gemeente Breda

Wethouder Romboutsstraat maandag 7 februari afgesloten De Gemeente Breda sluit, als de weersomstandigheden het toelaten, op maandag 7 februari van 08.00 tot 16.00 uur, de Wethouder Romboutsstraat inclusief de parkeervakken, geheel af voor auto's. Dit is nodig om de straat schoon te maken, riolen te inspecteren en te reinigen en waar nodig kleine reparaties te doen aan de bestrating. Vandaar het dringende verzoek op die dag uw auto niet in de Wethouder Romboutsstraat te parkeren. Alleen zonder obstakels kunnen we het werk goed uitvoeren en schade aan auto's voorkomen. Autoverkeer wordt omgeleid.

Waarom deze maatregelen
In de Wethouder Romboutsstraat wordt zeer intensief geparkeerd, waardoor het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna niet mogelijk is en vuil zich ophoopt. Ook zijn er op verschillende plaatsen verzakkingen en andere beschadigingen aan de weg, die alleen te herstellen zijn als er geen auto's rijden of parkeren. Alleen zonder obstakels kan de aannemer het werk goed uitvoeren en schade aan auto's voorkomen.
Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Zwikker van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 3328. Voor vragen over de afsluiting en de verkeersafzettingen kunt u contact opnemen met de heer M. Witvoet van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 94 47. U kunt ook een e-mail sturen naar m.witvoet@breda.nl.