Ingezonden persbericht



---



In februari 2011 1e editie Relais Week van de Streek

Relais Restaurants is een alliantie van 24 restaurateurs met een gemeenschappelijk streven naar goede smaak, kwaliteit en gastvrijheid. De organisatie is midden jaren tachtig ontstaan als een vriendenclub van gelijkgestemde restauranteigenaars. Deze vriendenclub is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste samenwerkingsverbanden van kwaliteitsrestaurants in Nederland.

Van 7 t/m 13 februari 2011 organiseert Relais Restaurants in samenwerking met DiningCity een speciale actieweek, waarin het publiek voor een zeer scherpe prijs kennis kan maken met de Relais restaurants. De restaurants serveren een 3-gangen verrassingsmenu voor E 32,50. Het centrale thema in de gepresenteerde menu's is het gebruik van streekproducten. Aan dit thema ontleent de actieweek ook zijn naam: Relais Week van de Streek.

Om van de Relais Week van de Streek te genieten dient men vooraf te reserveren via www.relaisweekvandestreek.nl.