Gemeente Midden-Delfland

Gemeentelijke Onderscheiding voor de heer Alex Ninaber

Op zaterdag 5 februari ontving de heer Ninaber uit Delft een gemeentelijke onderscheiding uit handen van burgemeester Rodenburg van de gemeente Midden-Delfland. De uitreiking vond plaats tijdens de besloten medewerkersavond van Handbalvereniging DIOS uit Den Hoorn. Op de medewerkersavond bedankte het bestuur alle vrijwilligers voor hun werkzaamheden voor de vereniging.

De heer Ninabel is al vanaf de jaren â70 als vrijwilliger actief voor DIOS, waar hij diverse taken op zich nam. Vorig jaar is de heer Ninabel voor de 30e aaneengesloten keer organisator geweest van het jaarlijkse DIOS jeugdkamp.

De erespeld van de gemeente Midden-Delfland is ingesteld in 2005 en wordt toegekend door het college van burgemeester en wethouders. Voor de erespeld komen burgers in aanmerking die zich op een bijzondere of opvallende manier hebben ingespannen of inspannen voor de Midden-Delflandse gemeenschap. De Erespeld is een blijk van waardering en erkenning van de lokale gemeenschap voor alle inspanningen die zijn verricht.