Gemeente Spijkenisse


Collectiviteit biedt voordelen voor ondernemers

07 februari 2011

SPBS

Ondernemers die gevestigd zijn op Halfweg en Molenwatering kunnen zich sinds april 2010 aansluiten bij Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse.

Het unieke collectief heeft in acht maanden tijd een respectabel aantal bedrijven in de slipstream mee weten te krijgen.

Belangenbehartiging
Met behulp van Parkmanagement zorgt SPBS ervoor dat de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers op de bedrijventerreinen worden behartigd en dat er financiële inkoopvoordelen worden gerealiseerd.

Parkmanagement heeft als doelstelling de kwaliteit, uitstraling, bereikbaarheid en het beheer op een wenselijk niveau te brengen en te houden. Deze gemeenschappelijke benadering leidt op veel punten tot meer resultaat voor het collectief van bedrijven, maar ook voor individuele ondernemingen.

What's in it for me?
De kracht van grote getallen valt niet te onderschatten. Door de inkoopactiviteiten van haar participanten te combineren heeft SPBS inmiddels aanzienlijke financiële voordelen behaald waar alle aangesloten ondernemers van kunnen profiteren. Dit heeft inmiddels bij diverse participanten van SPBS tot een flinke kostenbesparing geleidt.

Voorbeelden van gerealiseerde inkoopprojecten zijn:
* afvalinzameling, waarbij ondernemers tot 60% op hun huidige inzamelingskosten kunnen besparen;

* collectieve beveiliging, waarbij de aangesloten ondernemers, tegen een gereduceerd tarief aan kunnen sluiten bij de alarmopvolging, alarmcentrale en mobiele surveillance.

Belangrijke aandachtspunten voor 2011 zijn: groenonderhoud, kantoorbenodigdheden, energie, veiligheid, communicatie, bewegwijzering en bereikbaarheid. De toename van collectieve inkoopvoordelen zal, naar verwachting, leiden tot toetreding van nog meer ondernemers, waardoor de integrale aanpak steeds sterker verankerd zal raken in het ondernemersklimaat van Spijkenisse.

Contact
Wilt u meer weten over het parkmanagement op Halfweg en Molenwatering? Neem dan contact op met Boyd Bartels of Lizet van de Kooy van de Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse op telefoonnummer: (010) 231 09 07 of via mail: info@spbs.nl.

Externe links


* Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse [Let op! De website www.spbs.nl opent in een nieuw venster]