Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversummers mishandeld in woning

Hilversum, 07-02-2011 o In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 februari 2011 kwam rond 03.20 uur een melding binnen van een vechtpartij in een woning aan de Oosterengweg. Agenten troffen buiten een gewonde man met een bebloed gezicht aan en in de flatwoning werd nog een gewonde man aangetroffen.

Het gaat om twee Hilversummers van 30 en 42 jaar oud. Zij zijn niet woonachtig aan de Oosterengweg. In de flatwoning werd bij een doorzoeking eveneens een hoeveelheid henneptoppen aangetroffen.

Een voertuig zou zijn weggereden richting het Oostereind. Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachten op. De aanleiding van de mishandeling is nog onbekend. Een nader onderzoek naar het voorval en de rol van de Hilversummers is ingesteld.

De Hilversummers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De twee konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Zij zijn geslagen en een van de twee liep een steekwond op in het gezicht.

Signalementen:
De mishandeling zou gepleegd zijn door drie mannen. Een man had een lichtgetint uiterlijk, een fors postuur en was ongeveer 1.80 meter lang. Hij had kort donker haar. Een andere man had een donkere huidskleur, een normaal postuur en hij was eveneens ongeveer 1.80 meter lang. Een derde man was blank en had blond haar.