Meer dan 1500 evenementen georganiseerd op Stirrr


Gratis online tool helpt mensen en bedrijven bij het organiseren van hun feest en evenement

Amsterdam, 20110207 -- Op Stirrr.nl - de website die mensen en bedrijven helpt bij de organisatie van hun evenement - zijn sinds mei 2010 al meer dan 1500 zakelijke en privé evenementen georganiseerd. Deze bestaan onder meer uit 205 bruiloften, 300 sweet 16's, 170 feesten van diverse pluimage, 56 kinderfeestjes en ruim 50 festivals.

Iedereen die op Stirrr zijn evenement aanmaakt krijgt gratis een op maat gemaakte checklist. Of het nu een bruiloft, een productpresentatie of een festival is, in de checklist staat alles wat voor dat type evenement niet mag ontbreken. Via een enkele klik vraagt een organisator eenvoudig een offerte aan bij de aanbieder of aanbieders van zijn keus. Op die manier houden ze makkelijk het overzicht van de planning, de contacten met aanbieders en de gemaakte prijsafspraken.

Voor de organisator die op zoek is naar de beste deals heeft Stirrr een marktplaats. Hier plaatsen organisatoren eenvoudig opdrachten voor bijvoorbeeld de catering, entertainment, een leuke locatie, of zelfs de hele organisatie van hun evenement. Aanbieders kunnen dan een aantrekkelijk bod doen.

Organisatoren die liever zelf rondkijken biedt Stirrr een handig overzicht van de beste aanbieders van de leukste services, compleet met beoordeling van andere organisatoren. Inspiratie, informatie over trends en ontwikkelingen, en concrete instructies zijn te vinden op het Stirrr blog.

Het online organiseren van een feest of evenement op Stirrr.nl is helemaal gratis. Dagelijks worden momenteel 15 tot 20 nieuwe evenementen georganiseerd op Stirrr.

Voor meer informatie, kijk op stirrr.nl.