Ingezonden persbericht


FSC op de Bouwbeurs

Willems Vastgoedonderhoud wordt partner van FSC Nederland

Utrecht, 7 februari 2011 - Willems Vastgoedonderhoud heeft zich aangesloten bij het netwerk van FSC Nederland. Op de stand van het onderhoudsbedrijf op de Internationale Bouwbeurs in Utrecht, ondertekenden Edu Willems, directeur Willems Vastgoedonderhoud en Bart van der Linden, directeur FSC Nederland, de partnerovereenkomst. Als partner van FSC Nederland draagt het onderhoudsbedrijf bij aan bescherming van bossen wereldwijd samen met 275 andere bedrijven en organisaties die voor FSC hebben gekozen.

"Wij hebben gekozen om FSC partner te worden, omdat duurzaam onderhouden begint bij de basis; veel van onze materialen vinden hun oorsprong in hout. Willen wij voor de komende generaties een goede mooie leefbare planeet achterlaten dan zullen wij nu als huidige bewoners anders naar het gebruik van onze natuurlijke grondstoffen moeten kijken. Wij vinden dat FSC het beginsel is om op gecontroleerde wijze hout te verwerken, omdat deze ook het sociaal beleid in het land van herkomst garandeert," aldus Edu Willems.

"Willems Vastgoedonderhoud is het 22e bedrijf dat zich bij FSC Nederland aansluit in het kader van onze campagne FSC zoekt duurzame partners in de bouw," aldus Bart van der Linden. "Door deze overeenkomst op de Bouwbeurs te tekenen, laat Willems Vastgoedonderhoud aan haar vakgenoten zien er voor te kiezen om samen met het netwerk van FSC Nederland te werken aan markttransformatie en écht verantwoord bosbeheer. Een keuze die naar wij hopen andere bouwers inspireert om ook te kiezen voor verantwoord bosbeheer wereldwijd."