FloraHolland


Voorjaar centraal bij FloraHolland Boskoop Season Fairs `Spring'

FloraHolland, 11 januari 2011 (persbericht) - Op dinsdag 8 en woensdag 9 februari 2011 gaat bij FloraHolland Boskoop het voorjaarsseizoen 2011 van start met de Boskoop Season Fairs `Spring'. Het volledige assortiment boomkwekerijproducten voor het komende voorjaar is terug te vinden in het beursaanbod van deze handelsbeurs. De producten, waaronder heesters, coniferen, klimplanten en fruitbomen, worden gepresenteerd op karren en lagen. Grotere planten, zoals laanbomen en solitairen worden door FloraHolland Boskoop als los monster gepresenteerd. Ruim 2500 partijen afkomstig van tweehonderd kwekers vertegenwoordigen een brede schakering aan boomkwekerijproducten.

Direct bestellen tijdens beurs
Tijdens de beurs kunnen klanten snel en gemakkelijk producten bestellen door middel van scanners. Bij de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop, die zich direct aan het parkeerterrein van de beurslocatie bevindt, kunnen klanten direct hun producten meenemen. Hier worden jaarrond ongeveer 15.000 partijen aangeboden.

Boomkwekerijproducten via webshop
FloraHolland Boskoop biedt steeds meer inkoopmogelijkheden via de webshop. Dit moderne inkoopkanaal neemt ook in de boomkwekerijsector een steeds prominentere plaats in bij het inkopen van boomkwekerijproducten. Tijdens de handelsbeurs worden uitgebreide demonstraties gegeven van de vernieuwde webshop van FloraHolland Boskoop.

De Boskoop Season Fairs Spring wordt gehouden in de Greenparkhal, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude-Dorp (op het ITC-terrein naast de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop). Bezoekers zijn van harte welkom op dinsdag 8 februari van 07.30 tot 17.00 uur en woensdag 9 februari van 07.30 tot 15.00 uur.

Fotobijschrift: Klant koopt in door middel van een scanner op de FloraHolland Boskoop Season Fairs.