Gemeente Best

Informatiebijeenkomst Eindhovensweg-Zuid

27-01-2011

Op dinsdag 8 februari kunt u alles te weten komen over de aanpak van de Eindhovenseweg-Zuid. Dan vindt in de burgerzaal van het gemeentehuis namelijk een inloopbijeenkomst over dit project plaats.

U bent van harte welkom in de burgerzaal op 8 februari 18.30 tot 20.30 uur.

Wat?
De Eindhovenseweg-Zuid gaat op de schop. Dat is ook hard nodig: de weg is aan een onderhoudsbeurt toe. Het asfalt is versleten, de verkeerslichten zijn aan vervanging toe, de weg past niet meer bij de huidige en toekomstige verkeersstromen en ook voor het fietsverkeer is een flinke verbetering mogelijk. De gemeente Best heeft, in samenspraak met externe betrokkenen, hiervoor een ontwerp gemaakt. Aan dit ontwerp zijn nog een aantal zaken toegevoegd, zoals het geluidsscherm langs de Willem de Zwijgerweg.

Wanneer?
Maandag 31 januari beslist de gemeenteraad welke onderdelen van dit ontwerp worden uitgevoerd. Vervolgens wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt en begint de aannemer nog voor de zomer met de werkzaamheden. Eind 2011 moet de weg zo goed als klaar zijn.

Meer weten?
Loop dan op 8 februari tussen 18.30 en 20.30 uur binnen in de burgerzaal en laat u informeren door de betrokken ambtenaren over het ontwerp en het verdere proces. Ook aannemer KWS is aanwezig om uitleg te geven over de planning.

---