Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 07-02-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 8 FEBRUARI

Dinsdag 8 februari wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.50 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Oudenhoorn: Gewelddadige overval
In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 januari is een echtpaar overvallen in hun woning in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn. De slachtoffers werden hierbij neergestoken en liepen meerdere steekwonden op. Zij zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rotterdam: Gewelddadige beroving

In de vroege ochtend van donderdag 23 december 2010, rond 01.40 uur, wordt een man in Rotterdam door twee mannen beroofd en ernstig mishandeld. Het slachtoffer had de mannen die avond ontmoet in café De Pui aan de Oostzeedijk-Beneden.

Gouda: Moord/doodslag Arnold van Buuren
In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 december 2010, omstreeks 00.30 uur, wordt het dode lichaam van de 48-jarige Arnold van Buuren gevonden. Arnold van Buuren is door een misdrijf om het leven gekomen.

Rotterdam: Monika Tanova
Sinds donderdag 30 december 2010 wordt in Rotterdam de 25-jarige Monika Tanova vermist. Zij is voor veel mensen in de Rotterdamse wijk Pendrecht een bekend gezicht. Monika is nog altijd spoorloos en inmiddels dus al ruim een maand vermist.

Lunteren: Ernstig seksueel misbruik
In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 december 2010 wordt een 19-jarig meisje door een insluiper in haar studentenkamer ernstig seksueel misbruikt en mishandeld. De man bedreigt haar daarbij verschillende malen met de dood en mishandelt haar zo erg dat ze waarschijnlijk zelfs enige tijd buiten bewustzijn is geweest.

Opsporing Verzocht, dinsdag 8 februari om 21.50 uur bij de AVRO op Nederland 1. Op woensdag 9 februari wordt het programma nogmaals uitgezonden om 11.10 uur op Nederland 2.