Persbericht

7 februari, 2011

Kees Heutink benoemt tot Director New Business bij Alcatel-Lucent Enterprise

Op 1 januari 2011 is Kees Heutink aangesteld als Director New Business en tevens toegetreden tot het managementteam van Alcatel-Lucent Enterprise in de Benelux. In deze functie houdt hij zich - in samenwerking met eindgebruikers en partners - bezig met de realisatie van organisatiebrede businessconcepten en klant-interactieoplossingen. Voordat hij in dienst trad bij Alcatel-Lucent was Heutink directeur van CP|Sharing en Pridis.

Heutink heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT en Customer Care-industrie op senior managementniveau. Hij heeft diverse management- en adviesfuncties bekleed bij onder andere AT&T en Cliëntel, waarbinnen zowel financiële, organisatorische, procesmatige als technologische vraagstukken een uitdaging vormden.

"Samen met zijn partners is Alcatel-Lucent optimaal in staat om organisaties slagvaardiger en klantgerichter te maken", aldus Heutink. Ik ben er van overtuigd dat onze gezamenlijke inspanningen zullen leiden tot klantbehoud en maximalisatie van de klantwaarde. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen."

(152 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE