Ingezonden persbericht


Persbericht

HP introduceert flexibele display voor extra gebruikscomfort

Touchscreen PC van HP met vernieuwd ergonomisch design

Amstelveen, 8 februari 2011 - HP onthult vandaag de eerste touchscreen desktop-pc met een display die 60 graden voorover en achterover kan bewegen. De nieuwe HP TouchSmart PC kan versteld worden van recht opstaand tot vrijwel plat liggend. Gebruikers kunnen de display telkens instellen op de meest comfortabele wijze voor gebruik.

Listen

Read phonetically

Dictionary - View detailed dictionary Ergonomisch ontwerp stelt gebruikers in staat om meer te doen en te delen Met de nieuwe HP TouchSmart PC krijgen consumenten en bedrijven meer bewegingsvrijheid, een superieure kijkervaring en een intuïtieve touch-ervaring. De mogelijkheid om het scherm liggend te gebruiken biedt extra comfort voor langdurig gebruik, waarmee het spelen van spelletjes of interactie met klanten super gemakkelijk wordt. De LED verlichting in het LCD-scherm biedt optimale kijkhoeken, zelfs in liggende positie. Met het 180 graden draaibare scherm kan men gemakkelijk informatie met anderen delen.

Gepersonaliseerd entertainment door intuïtieve software, Beats Audio en applicatie voor thuisnetwerk verbinding De TouchSmart omvat ook Beats Audio; een high-performance-technologie ontwikkelt door HP en Beats by Dr Dre (TM). Met Beatss Audio kunnen luisteraars muziek beluisteren op de manier zoals de artiest het bedoeld heeft - zoals het klinkt in de studio.

De TouchSmart beschikt ook over de nieuwe HP Link-Up applicatie. Deze app maakt het mogelijk elke laptop of desktop PC met de TouchSmart te verbinden via een thuisnetwerk. Link-Up is de perfecte begeleider van de 'digitale levensstijl', waarmee gebruikers bestanden of content zoals foto's en video's gemakkelijk kunnen delen en op het grotere HD-scherm van de TouchSmart kunnen bekijken.

De belangrijkste specificaties van de nieuwe TouchSmart Consumer PC:
- High-definition touch display van 58.4cm (23') diagonaal kan tot 60 graden voorover en achterover beweegt worden en tot 5 graden naar voren gekanteld worden.

- 180 graden draaibaar scherm

- Uitvoering in strak en mooi design

- BeatsAudio voor een ongekende geluidsbeleving
- HP Link-Up: App voor connectie met thuisnetwerk
- Ubisoft (TM) 's real-time strategy game RUSE (TM) is voorgeïnstalleerd (indicatie winkelwaaarde ¤ 35.99)


- Beschikbaar vanaf april 2011 voor een adviesprijs van ¤ 1399

'De nieuwste generatie touch computing van HP is ontwikkeld voor intuïtief gebruik, vindingrijkheid en gebruiksplezier. De TouchSmart kan tevens worden ingezet wanneer je ruimte en gebruiksgemak nodig hebt, en als je van mooi design houdt,' zegt Richard Troost, marketing manager van de HP Personal Systems Group.


- Einde Persbericht -

Over HP

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl .